Opis načina isporuke robe

Nakon završetka procesa onlajn kupovine kreira se narudžbina i roba se rezerviše u magacinu.
Narudžbina se iz magacina odvaja i priprema za transport. Za narudžbine pripremljene za transport do 14 sati radnog dana šalje se zahtev službi za isporuku i roba se sprema za slanje. Narudžbina se kurirskom službom isporučuje na željenu adresu. Ukoliko narudžbina nije isporučena na željenu adresu, onda će u napomeni stajati razlog zašto roba nije isporučena.
Načini plaćanja
Pouzećem: Naručene artikle dobijate na kućnu adresu, a troškove narudžbine plaćate kuriru.

Rokovi dostave

Nakon slanja narudžbine u e-Prodavnici za isporuku robe iz Srbije potrebno je najduže dva poslovna dana.

Troškovi isporuke

Troškovi isporuke za područje Republike Srbije

Kurirskom službom za narudžbine koje se plaćaju pouzećem cena dostave je 200 dinara. Za iznos porudžbine veći od 1,990.00 dinara izdavač snosi troškove poštarine.
Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).

Povraćaj robe

Povraćaj robe se koristi isključivo u slučaju reklamacije. Sve reklamacije mogu se posalti na mail: onlinekupovina@jrjmojizdavac.com. JRJ d.o.o garantuje povraćaj novca kupcu shodno ishodu reklamacionog procesa i dužan je da uplati novac u roku od 15 radnih dana.
Reklamacija u garantnom roku
Reklamacije se mogu podneti isključivo u slučaju kada je isporučeni proizvod oštećen, nekompletan ili ne odgovara specifikaciji narudžbine. Rok za odgovor na reklamaciju iznosi 8 dana, dok rok za rešavanje reklamacije iznosi 15 dana.

Reklamacije se šalju elektronskim putem – na mejl onlinekupovina@jrjmojizdavac.com. Nakon prijema reklamacije, ona će biti razmotrena i u roku od osam dana od podnošenja reklamacije kupac će biti obavešten o ishodu reklamacionog procesa.

JRJ d.o.o će potrošaču koji izjavljuje reklamaciju elektronskim putem potvrditi prijem reklamacije.

Izjava o zaštiti privatnosti i prikupljanju ličnih podataka korisnika i njihovom korišćenju

Polisa privatnosti
Naše obaveze u očuvanju privatnosti korisnika

JRJ d. o. o. visoko ceni odnos koji ima sa svojim kupcima i odgovorno je posvećena upravljanju informacijama o korisnicima. Velika pažnja je usmerena ka čuvanju ličnih informacija, u skladu sa postojećim zakonima o privatnosti i u skladu sa internim standardima i praksi.

Prikupljanje informacija

U toku kupovine ili tokom korišćenja naših servisa ili usluga, možemo vam zatražiti vaše lične informacije. To se može desiti u sledećim slučajevima:

– prilikom onlajn registracije korisničkog naloga
– pri kupovini proizvoda
– učestvovanjem u nagradnim igrama, poklonima, anketama i istraživanjima
– uspostavljanjem kontakta preko veb-stranica

Korišćenje informacija

Prikupljene informacije se koriste u sledećim slučajevima:
– popunjavanje formi u zahtevima za informacijama
– organizacija i administracija nagradnih igara, poklona, anketa i istraživanja
– ponuda novih proizvoda i servisa
– poboljšanje efektivnosti naših veb-stranica, marketinških aktivnosti, servisa i ponude
– sprovođenje istraživanja i analiza
– slanje informacija u marketinške svrhe
– obavljanje drugih poslovnih aktivnosti

Pri slanju imejla ili poštanskog pisma, molimo vas da upišete svoje puno ime i prezime, adresu, broj telefona, imejl adresu i da specifično naznačite koji tip marketinškog oglašavanja (npr. imejl, direktna poštanska pisma ili telefonske pozive) ne želite da dobijate. Na taj način će biti osigurana vaša identifikacija u našem sistemu kako bi uspešno procesirali vaš zahtev.

Kada se odjavite od prijema marketinških obaveštenja, moguće je da ćete i dalje dobijati poslovna obaveštenja kao što su potvrde o naručivanju robe, nformacije o povraćaju robe, informacije o primljenoj reklamaciji.

Obezbeđivanje sigurnosti za lične podatke

Bilo da kupujete putem interneta ili u našim knjižarama, primenjuju se mere bezbednosti i razumne predostrožnosti kako bi se sprečio gubitak, zloupotreba i neovlašćeni pristup vašim ličnim podacima koji su pod našom kontrolom.