Loading...
JRJ2020-07-27T07:26:55+00:00

O STEM EDICIJI

Ako i vi želite da ovladate veštinama neophodnim za poslove budućnosti, onda vam preporučujemo ovu seriju knjiga. U narednih 5 godina, 42 od 50 novih zanimanja biće iz STEM oblasti. Na jednostavan i deci prihvatljiv način ove knjige približavaju prirodne nauke i pomažu jačanju zajednice kreativnih pojedinaca.

DIDAKTIČKE KNJIGE – IGRAČKE

Ukoliko želite da razvijete pažnju kod dece kao i finu motoriku mališana do tri godine, onda je serija knjiga ‘Upoznaj moje prijatelje’ Domaće i Divlje životinje pravi izbor za vas. Ove knjige – igračke sadrže pet drvenih figura životinja koje se ubacuju u predefinisane šablone u knjizi. Edukativno i zabavno namenjeno slobodnoj igri.

MARKS, FROJD I AJNŠTAJN – HEROJI UMA

Knjiga koja je obeležila mesece nakon pojavljivanja na Beogradskom sajmu knjiga. U pitanju je jedinstvena ilustrovana biografija trojice najkontroverznijih, najistaknutijih i najznačajnijih mislilaca 19.  i 20. veka. Strip je namenjen i deci i odraslima.

PROMO MATERIJAL

Ovde možete preuzeti delove teksta knjiga ili stranice radnih sveski. Sa vama delimo zanimljivosti, kreativne i eduaktivne sadržaje koje možete koristiti samostalno ili u radu sa decom.

Vesti o novim izdanjima, dešavanja, akcije…

Sve vesti

Kako da se spremiš za odlazak na Mesec

By |6 aprila, 2020|

Novi broj časopisa Original magazin između ostalih, u aprilskom broju uvodi nas u temu STEM nauka. Novi broj možete besplatno da preuzmete sa sajta www.originalmagazin.com ili da kupite u najbližoj novinarnici. Sve o potrebi učenja STEM nauka i ovladavanju STEM veštinama, ekonomiji zasnovanoj na znanju, poslovima budućnosti, ulozi obrazovanja pročitajte u intervju-u koji je za magazin Original dala naša direktorka Jovana Majstorović.