Izdavačka kuća JRJ Moj Izdavač i Novak Đoković Fondacija započele su uspešnu i dugoročnu saradnju sa ciljem da putem donacija u knjigama za mališane, oplemene njihov boravak u vrtićima i školama.

Knjige Pun kovčeg bajki, Princeza na zrnu graška, Mala sirena, Čarobni pasulj, Svet oko nas, Andersenove bajke, Bambi, Crvenkapa samo su deo naslova koje će ova izdavačka kuća pokloniti deci u iznosu od 300.000 dinara.

JRJ Moj izdavač se već dugi niz godina u najvećoj meri bavi izdavanjem knjiga za decu svih uzrasta, jer veruju da će njihove knjige koje su edukativnog karaktera i kreativnog sadržaja biti značajan podstrek, kako za obrazovanje dece, tako i za razvoj njihovih veština. Ovo je samo početak jedne uspešne i plodotvorne saradnje sa Novak Đoković Fondacijom.

– Veliko nam je zadovoljstvo da se nadovežemo na aktivnu ulogu NDF-a u društvu, i doniramo dečije knjige iz našeg programa za predškolske ustanove u Srbiji. Takođe, deo naših saradnika, psihologa, dečijih pedagoga i likovnih umetnika su izuzetno raspoloženi i sa puno pažnje voljni da zajedno sa vaspitačima razgovaraju sa decom, pružaju podršku i kroz igru zajedno rastu i napreduju – rekla je, ovim povodom, Jovana Majstorović, direktorka ove izdavačke kuće.

Gorana Džudža Jakovljević, projekt menadžer NĐF, istakla je da je za Fondaciju saradnja sa izdavačkim kućama veoma važna.

– U JRJ Moj izdavač dobili smo važnog partnera i veoma smo srećni zbog toga, jer imamo isti cilj, a to su donacije u knjigama namenjene deci. Verujemo da će ove knjige ulepšati njihovo detinjstvo, rast i dalji obrazovni napredak. Želela bih da napomenem da naša Fondacija sarađuje i sa izdavačkom kućom Kreativni centar. Oni su odavno naši partneri i prijatelji sa kojima imamo, takođe, divnu saradnju. Veoma smo zahvalni što se uvek rado priključuju našim akcijama, i putem donacija pomažu deci u školama i vrtićima širom Srbije – istakla je Jakovljevićeva.

Pogledajte ovo saopštenje i na sajtu Fondacije Novak Đoković – Donacija knjiga izdavačke kuće JRJ Moj izdavač.