Draga deco, upalite sva čula i počnite da osluškujete svet koji vas okružuje. Otkrijte zanimljive pojmove sa kojima se susrećete svakodnevno. Uz pomoć Britannica biblioteke otkirića, naučićete mnoge zanimljivosti iz vaše sredine. Mnogi pojmovi, predmeti, pa i živa bića, postaće vam bliski i dragi. Naučićete da se stvari mogu savladati na zabavan i jednostavan način. Pozovite svoje drugare i roditelje da zajedno učestvuju u otkriću zagonetki iz svakodnevnog života dece i odraslih.

Dragi roditelji, zadovoljstvo nam je da Vam ponudimo Britannica biblioteku otkrića (1-12), koja predstavlja svojevrsno delo najveće svetske enciklopedijske kuće Britannica. Ovo delo, u čijem stvaranju su učestvovali brojni psiholozi i sociolozi, pomoćiće Vašoj deci da na jednostavan način savladaju osnovne pojmove o svetu koji ih okruđuje. Kroz igru i zabavu, sa Vama ili svojim drugarima, dete će postepeno početi da razvija maštu, logičke sposobnosti i kreativnost. Ovih dvanaest kjniga pomoćiće da se dete zabavi, nauči, otkrije i pronađe nove predmete, pojmove i zadatke.

Na kraju svake knjige očekuje Vas uputstvo kako da na zabavan način savladate stečena znanja. Kroz igru i interakciju sa detetom pomoći ćete mu da jasnije spozna svet koji ga okružuje. Svih dvanaest knjiga, rađeno je u punom koloru, za zaštitnom kutijom, gde su četitri različita ilustratora pretočila svoju kreativnost u različite stilove crteža kako bi omogućili deci da spoznaju da stvari ne moraju da budu jednoobrazne. Britannica enciklopedija otkrića predstavlja izuzetan proizvod na našem tržištu, a vašeg izdavača možete direktno kontaktirati za porudžbine i informacije o prodajnim mestima.

Uverite se u kvalitet brenda koji nosi naziv Britannica.